Voor als je een feestelijk én persoonlijk cadeau wilt geven.

Het plezier van het geven met een gezonde dosis savoir-fête, dat is de Moët & Chandon limited edition ‘Specially Yours' geschenkverpakking. Hiermee kunnen je als champagneliefhebber je eigen persoonlijke touch toevoegen aan een champagnebox om te geven als cadeau of om zelf te houden.

Article continues after the ad

Een gepersonaliseerde ‘Specially Yours’ geschenkverpakking met daarin de signature Moët Impérial of Rosé Impérial is een uniek cadeau, omdat deze kan worden gegraveerd met een persoonlijke naam of boodschap.

In de Moët & Chandon shop-in-shops in de Bijenkorf kun je iedere naam laten graveren. Een 'special champagne delivery' met de Moët & Chandon Piaggio is daarnaast ook mogelijk bij aankoop van een 'Specially Yours' fles bij de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Niet in de buurt? Dan bestel je 'm via de Champagneshop. De actie loopt tot 30 september 2020, voor het geval er later dit jaar iets te vieren is en je een vooruitziende blik hebt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in