Heerlijk retro en toch helemaal van nu!

Het is wonderbaarlijk hoe actueel de regenboogkleuren na 36 jaar nog zijn, gezien all things Pride. Het maakt de Limited Edition combinatie van Wonder Woman 1984 parfum en lipstick, uitgevoerd in jaren tachtig-stijl, des te toepasselijker.

De film Wonder Woman 1984 draait dit najaar in de bioscopen, het superexclusieve cosmeticahuis House of Sillage...

Article continues after the ad

...heeft daarom als ode aan de heldin een bij haar passende geur gemaakt 'van davana (een aromatisch kruid), roze peper, framboos en bergamot' gevolgd door 'amandel, musk en vanille'.

Je zou 'm alleen al voor de prachtige flacon willen - House of Sillage besteed daar veel aandacht aan, het zijn de Fabergé-eieren van de parfumwereld, al lijkt het erop dat Wonder Women zelve zijn om 'm open te krijgen: de koepel is de dop die je eraf draait om bij het flesje te kunnen komen.

Voor erbij een lipstick in een strikvormige huls met 300 Swarosvki kristallen. Er worden slechts 400 stuks van elk verkocht, het parfum is € 334 voor 75 ml en de lipstick € 211 euro.   

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in