Je wordt maar één keer veertig, tenslotte.

In de categorie 'Van gekkigheid niet weten wat je met je geld moet doen': een virtueel verjaardagsfeest van € 24 miljoen. As you do, tijdens een pandemie.

Article continues after the ad

Maar goed, de jarige – een Libanese vrouw wier naam niet bekend is – mag natuurlijk met haar geld doen wat ze wil. Voor haar veertigste verjaardag werd het een extravagante, met diamanten bezette jurk-met-cape in abayastijl, gemaakt door Engelse Debbie Wingham. Bij de japon droeg ze voor zo'n 3 miljoen euro aan Bvlgari juwelen.

Het feestje werd gehouden met tien dierbaren op anderhalve meter afstand in het Spaanse Mijas en gestreamd naar tien andere minifeestjes wereldwijd. In totaal 150 gasten werden getrakteerd op beelden van het fonkelende feestvarken dat zo attent was op de andere locaties de catering en schoonmaak te betalen.

Ze had ook gezorgd voor goodiebags voor haar gasten, met daarin voor ruim € 3400 aan spullies van Louis Vuitton, Ace of Spades, kaviaar, cosmetica en jeans.

De eregasten in Mijas kregen nog een speciaal gezichtsmasker dat was gedecoreerd met een diamanten armband ter waarde van € 72.000. Duidelijk het feestje van het jaar, zij het een tikje wereldvreemd.   

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in