Een beetje retail therapy om de lente in te luiden!

Het is een jaar waarin elk sprankje vrolijkheid en kleur welkom is. En omdat iedereen wel een lievelingskleur heeft, of een kleur die je extra goed staat, kun je nu buitengewoon leuk mixen en matchen met de charms van Pandora Colors. Ter inspiratie vertellen vijf influencers over hun favorieten.

Sophia Li - Groen

Sophia Li is multimedia journalist, regisseur en klimaatoptimist: "Margaret Thatcher-haar, but make it fashion!

Article continues after the ad

Ik kleed me niet zoals ik me voel, ik kleed me hoe ik me wil voelen. Kleurentherapie is zo echt - als ik me neerslachtig voel en weinig energie heb zorgen felle kleuren voor een opgewekt gevoel. En wanneer ik verlang naar de natuur in de stad, omhul ik mijzelf in de kleur groen.

Het is de kleur die ik zag tijdens de zomers bij mijn grootouders in China en die ik als tiener zag als ik uit het raam naar de bergen in Virginia keek. Het is ook de kleur die me het afgelopen jaar overeind heeft gehouden: bij elke stap in de natuur voelde ik mijn lijf ontspannen. Het is de kleur die staat voor ons gedeelde huis, onze Moeder Aarde."

Gabrielle Richardson - Roze

Model Gabriella Richardson: "Roze is de kleur van tederheid, begrip en onvoorwaardelijke liefde. Ik doe mijn best om al deze aspecten bij me te dragen."

Deon Hinton - lichtblauw

Model en influencer Deon Hinton: "Het mooie aan zelfexpressie is dat het vaak ons vindt, in plaats van dat we bewust op zoek gaan naar een een kleur, een gevoel of een droom – je weet dat iets bij je hoort zodra je het ziet.

De kleur blauw geeft mij altijd het gevoel dat ik ’thuis’ ben. Het is gek hoe zo'n koele tint mij een warm gevoel geven. Blauw vertelt je te ademen, om zo uitgesproken of ingetogen te zijn als je wilt. Voor mij is het hoe ik zachtheid kan laten zien als zwarte jongen."

Lach Watson - Donkerblauw

Non-binaire panseksueel en acteur Lachlan Watson: "Kleur is altijd mijn manier geweest om mezelf en mijn emoties uit te drukken.

Blauw staat voor mij voor intensiteit. Dit gevoel te kunnen vergroten door middel van sieraden en mode is een prachtig voorrecht. Vrijheid van meningsuiting is een krachtig instrument, één die ik zo dankbaar ben om te gebruiken en met anderen te delen."

Lorely Rodriguez - Rood

Singer songwriter en producer Lorely Rodriguez: "Ik voel me stijlvol en gewaagd in rood."

Foto's (c) Pandora

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!