'Ik wilde haar en anders niemand.'

Wie kan joie de vivre beter belichamen dan de Hollywood-ster met ’s werelds beroemdste lach? Julia Roberts (53) is het nieuwe gezicht van het Happy Sport horloge van Chopard, bekend om de dansende diamanten in de kast.

De Amerikaanse actrice is een persoonlijke keuze van Caroline Scheufele, artistiek directeur van het horloge- en juwelenhuis en een gepassioneerd filmliefhebber. "Ik wilde haar en anders niemand," zegt Scheufele. "Julia was in mijn ogen de enige die het esprit dat ik in dit horloge zie goed kan overbrengen."

Article continues after the ad

De Happy Sport (vanaf € 6140)  kwam in 1993 op de markt en was het eerste horloge dat diamanten combineerde met een roestvrijstalen kast.

"Het is me een eer om samen te werken met Chopard," zegt Roberts, die het horloge omschrijft als 'zeer begerenswaardig.'  Ze zal naast haar honorarium vast wel een klokje hebben gekregen voor de moeite 😉 Maar toch: ze kan lekker dansen! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in