Voor 32.500 dollar per maand zit jij Once Upon A Time in Hollywood.

Het is een van de favoriete spelletjes/investeringen van de A-list: vastgoed. En Leonardo DiCaprio is er een heel grote in. Hij koopt zeer regelmatig een nieuw huis in omgeving Los Angeles. Soms om het op te (laten) knappen en te flippen voor winst, soms voor de verhuurpotentie.

Wat dat betreft heeft hij nu weer een nieuw pareltje op de huurmarkt gebracht – voor mensen met een Hollywood-budget that is.

Article continues after the ad

Het stulpje in Beverly Hills kost namelijk wel een slordige 30.000 euro per maand. Maar goed, dan heb je wel een leuke huisbaas natuurlijk. En ben je ook van alle sterrengemakken voorzien.

Het huis heeft vier slaapkamers en zes badkamers en meet ongeveer 450 vierkante meter. Leo betaalde er vorig jaar tien miljoen voor, dus voor die 30.000 euro woon je wél in een miljoenenmansion.

Deze jaren dertig-woning is wel even anders dan we ze in Nedrland gewend zijn en is volledig gerenoveerd. De schuifdeuren maken de verbinding met buiten heel naadloos (wel fijn, met zulk mooi weer) en buiten vind je natuurlijk een fijn zwembad. Er is ook een eigen bar (heel Leo-proof) en een fijn terras voor feestjes.

O, en voor niets krijg je er nog een tweede huis(je) bij: een gastenverblijf met eigen keuken, badkamer en patio. Twee in één dus eigenlijk.

Beeld: Hilton & Hyland

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in