Want per fles is zó 2019.

Je eigen wijn was nog nooit zo dichtbij. Of nou ja: je eigen vat dan. Drie Rotterdammers begonnen er een speciaal bedrijf in en wij zeggen: een ideaal cadeau voor jezelf in deze thuisblijftijden.

Article continues after the ad

Het idee achter Koop Een Vat is simpel: wijnliefhebbers en wijnmakers worden aan elkaar gekoppeld. Je kiest zelf een wijnboer en die helpt je een unieke wijn samen te stellen. Van kleur tot druif en tijd op het vat, je bepaalt het allemaal zelf. En volgt ook de ontwikkeling. Een ware wijnreis dus. 

Het bedrijf werkt bovendien met wijnboeren uit allerlei verschillende landen en regio's, dus ook daar heb je iets te kiezen.

Je wordt met filmpjes en foto's op de hoogte gehouden van jouw wijnkind, krijgt vatmonsters en mag natuurlijk (als dat weer kan) langskomen bij de wijngaard. En ja: uiteindelijk bepaal je ook wat er op het etiket komt van jouw vat met circa 300 flessen vana je eigen wijn. Of je doet samen met vrienden, als 300 je net te gortig wordt.

Een vat koop je al vanaf iets minder dan 3000 euro, wat dus neerkomt op nog geen tientje per fles. Een uniek cadeau aan jezelf. Meer informatie vind je op de site van Koop Een Vat.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in