Speedy hartkloppingen, anyone?

Voor wie niet meteen iets voor zich ziet bij de woorden Bugatti Chiron: het betreft hier een tweezits-supercar à 3 miljoen dollar van het Franse merk Bugatti die met gemak 490+ km per uur haalt (en dat is ook meteen zijn enige wapenfeit, want je kunt er amper je handtas in kwijt. Maar dit terzijde). Het is de opvolger van de Bugatti Veyron en de auto is vernoemd naar coureur Louis Chiron, uit Monaco.

Geheel passend in de trend van luxe branchevervaging die ons ook al producten uit de bouwmarkt en scooters van Dior bracht, heeft designer Fábio Martins van Bugatti nu een espressomachine gemaakt, geïnspireerd op de Chiron.

Article continues after the ad

De Etiron werkt op metalen capsules, is verkrijgbaar in onder andere het blauw van de auto en kan zomaar het gedroomde Vaderdagcadeau zijn, ware het niet dat de prijs niet bekend is gemaakt. Het gerucht gaat dat je er ook een kleine Porsche van zou kunnen kopen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in