Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Iriserende edelstenen voor je inner unicorn

Jade, diamant en saffier met extra flonkering. Royan Jade, het luxe sieradenlabel dat gespecialiseerd is in ontwerpen met jade, gooit er in de nieuwe collectie Iridescence extra edelstenen tegenaan en het resultaat is, euh, oogverblindend. En vooral heel flonkerend, met alle kleuren van de regenb...

Iriserende edelstenen voor je inner unicorn

Jade, diamant en saffier met extra flonkering.

Royan Jade, het luxe sieradenlabel dat gespecialiseerd is in ontwerpen met jade, gooit er in de nieuwe collectie Iridescence extra edelstenen tegenaan en het resultaat is, euh, oogverblindend.

En vooral heel flonkerend, met alle kleuren van de regenboog door de weerkaatsing van het licht. Vele stukken hebben een zeethema, wat weer past bij het parelmoer-zeemeermin-unicorn-gehalte van al dit fraais.

 Royan Jade koos voor deze nieuwe aanpak 'omdat we uit het donker nu weer naar lichtere tijden gaan…

…en we hoop willen brengen in de nieuwe, inspirerende wereld." Hoop waar overigens een pittig prijskaartje aan hangt: het minst dure in Iridescence is een paar oorbellen van 29.700 euro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in