Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ik ga naar het strand en neem mee...

…mijn surfplank van Chanel, sweetie-darling! Grote kans dat je deze zomer ergens langs de Nederlandse kust zult flaneren. Om toch het betere mondaine gevoel van Menton, Saint Tropez en Biarritz te hebben, zijn er beach accessoires om de blits mee te maken tijdens een dagje designer-aan-zee. Zoals...

Ik ga naar het strand en neem mee...

…mijn surfplank van Chanel, sweetie-darling!

Grote kans dat je deze zomer ergens langs de Nederlandse kust zult flaneren. Om toch het betere mondaine gevoel van Menton, Saint Tropez en Biarritz te hebben, zijn er beach accessoires om de blits mee te maken tijdens een dagje designer-aan-zee. Zoals een Chanel wakeboard van € 6578. Hoe Absolutely Fabulous wil je het hebben?

Om een beetje in style te kunnen exercisen: strandtennis-set van Louis Vuitton, € 2390.

Niet duidelijk is waarin het badlaken van Louis Vuitton nu precies verschilt van andere badlakens. Behalve dan dat het van LV is, natuurlijk. En € 435 kost.

Er is ook een badlaken van Fendi, à € 470.

En die van Dior gaat daar nog overheen met € 550.

Maar het Valentino-badlaken van € 1125 slaat alles.

Alles kan mee in de strandset van Chanel die € 1200 kost.

Die van Hermès is iets duurder: € 1226.

Deze zijden Gucci-parasol is een collectors-item en moeilijk te krijgen. Prijs op de eBay voor rijke mensen: circa € 2300.

En deze Chanel pareo van € 445 komt in een eigen tasje.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in