Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoera, Riesling is jarig!

Dat kun je wel zien dat is *PLOP* Zum Geburtstag viel Glück! Riesling is deze week, ahum, 586 jaar oud geworden. En dat wordt op passende wijze gevierd. Verschillende Nederlandse en Belgische wijnhandelaren bieden tot het einde van de maand namelijk speciale Riesling-verjaardagspakketten aan. Een...

Hoera, Riesling is jarig!

Dat kun je wel zien dat is *PLOP*

Zum Geburtstag viel Glück! Riesling is deze week, ahum, 586 jaar oud geworden. En dat wordt op passende wijze gevierd.

Verschillende Nederlandse en Belgische wijnhandelaren bieden tot het einde van de maand namelijk speciale Riesling-verjaardagspakketten aan. Een uitgelezen kans om deze druif eens écht uitvoerig te ontdekken. En meteen ook de Duitse wijncultuur, want waar is die, zonder de Riesling?

Rieslingwijnen zijn er in alle soorten, maten en kwaliteiten, maar kenmerkt zich meestal door zijn bleke gele kleur (bijna groen soms) en een appel- of perzikgeur. Hij heeft een pittig zuurtje en in sommige gevallen een minerale toets. Nogal veelzijdig dus.

Dat willen we proeven, kortom. Bijvoorbeeld met deze box uit Cadzand (daar weten ze een dingetje of twee over wat lekker is) of deze uit Rosmalen. Een complete lijst van deelnemende wijnhandelaren vind je hier en bestellen kan nog tot en met 28 maart.

Zum Wohl!

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in