De voormalig First Lady droeg 'm bij haar eerste staatsbezoek.

Een oude hoed, een aquarel en een NFT digitaal kunstwerk maken deel uit van Melania Trumps Head of State veiling.

Het is een vervolg op de NFT aquarel Melania's Vision en de audioboodschap die ze eerder aanbood voor 185 dollar. De lat ligt nu wel wat hoger, bieden op de Hervé Pierre hoed begint vanaf $ 250.000.

Article continues after the ad

Ze droeg hem als gastvrouw van haar eerste inkomende staatsbezoek in 2018, toen Franse president Macron en zijn vrouw Brigitte naar het Witte Huis kwamen.

Melania ontving hen in een maagdelijk wit mantelpak van Michael Kors met de hoed erbij, in de periode dat haar man Donald volop in het nieuws was met buitenechtelijke affaires. Het was quite a statement van de Sfinx uit Slovenië.

Naast de daadwerkelijke hoed is er dus ook nog een aquarel van Marc-Antoine Coulon van Melanie met het hoofddeksel en een bewegende digitale NFT-versie van het kunstwerk. Een deel van de opbrengst (niet bekend is welk percentage) gaat naar Melania's Be Best stichting. Voor de liefhebbers, zullen we maar zeggen.

Foto's (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in