Rood en groen kunnen het schudden, deze kerst is roodborstjes-ei-blauw.

Adventskalenders – waarmee je naar kerst aftelt met elke dag een kleine verrassing of iets lekkers achter een vakje – zijn populairder dan ook. Op 5th Avenue hebben ze dat ook door en daarom brengt Tiffany & Co nu voor het eerst een eigen super-de-luxe kalender uit.

De kloeke doos, uiteraard uitgevoerd in Tiffany-blauw, ziet eruit als de flagship store in Manhattan, maar zoals wij altijd zeggen: het gaat om de ínhoud. En die bestaat uit 24 cadeautjes, allemaal verpakt in het Bekende Blauwe Doosje, voor ultiem uitpakplezier.

Article continues after the ad

Er zitten onder andere een zilveren mini-bekertje in, een 18-karaat Tiffany T True armband en een 18-karaat Tiffany Smile hanger in roze goud. Voor wie december door wil met deze extra dosis glamour: het instapmodel van de Tiffany adventkalender kost 101.418 euro. Hij is echter te costumizen met wat je maar wilt, zolang het erin past.

Foto's (c) Tiffany & Co

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in