Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het nieuwe gezicht van Dior Joaillerie is… verrassend

De anti-Engelse roos en de windroos.   Cara Delevingne is topmodel tegen wil en dank. Niet bovenmatig elegant, aan de kleine kant, zware wenkbrauwen, wars van het wereldje waarin mensen hun neus ophalen voor een broek die niet van een bekend label is. Met Karl Lagerfeld als beschermheer werd ze t...

Het nieuwe gezicht van Dior Joaillerie is… verrassend

De anti-Engelse roos en de windroos.  

Cara Delevingne is topmodel tegen wil en dank. Niet bovenmatig elegant, aan de kleine kant, zware wenkbrauwen, wars van het wereldje waarin mensen hun neus ophalen voor een broek die niet van een bekend label is.

Met Karl Lagerfeld als beschermheer werd ze toch een van de bekendste modellen van de laatste tijd. Iemand met 42 miljoen volgers op Instagram, een uitgesproken mening en bijbanen als schrijver, muzikant en actrice.

Om in dat laatste meer tijd te kunnen steken, heeft ze haar modellenwerk op een uiterst laag pitje gezet, maar Dior kon er blijkbaar nog wel bij: ze is het nieuwe gezicht van de ' Rose des Vents' collectie van Victoire de Castellane.

Wat best opmerkelijk is voor zo'n bekend model dat vooral met Chanel wordt geassocieerd. Eerder deze zomer kon ze ook Dior Addict Lipstick al aan haar portfolio toevoegen, dus het lijkt erop dat ze met het verscheiden van Karl een overstap heeft gemaakt.