Snoepjes van sieraden voor de zomer.

Voor wie nog niet toe is aan van-top-tot-teen representatief, maar wel een beetje klaar is met de huispak-look: er gaat niets boven een paar vrolijke oorbellen of een ketting om een outfit net wat meer stijl te geven.

De sieraden van Lily and Rose vallen in die categorie: speels, glamoureus en stijlvol. Het Zweedse label komt voort uit Zetterberg Couture van Therese Zetterberg en werkt veel met kristallen en halfedelstenen.

Article continues after the ad

"Toen ik van de stad naar een eiland in de Zweedse archipel verhuisde, ontdekte ik hoe romantische, mysterieus en ruw het eilandleven kan zijn," zegt Zetterberg "Het past bij me, het geeft me inspiratie. Natuur en sprookjes hebben me altijd al aangesproken, ik heb het gevoel met mijn sieraden het leven te kunnen kleuren."

Lily & Rose telt vijf verschillende collecties, de sieraden die je hier ziet komen uit Summer Vibes en kosten tussen € 35 en € 200.

Er is keuze uit oorbellen, kettingen, armbanden en – heel handig – verstelbare ringen.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in