Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het enorme Spelling Manor staat wéér te koop

Voor 165 miljoen dollar is het van jou! Ooit was het de locatie voor grote Hollywoodfeesten met prins Rainier, prins Charles en Jackie Kennedy als gasten. Nu is Spelling Manor aan Mapleton Drive in Holmby Hills Los Angeles een béétje een winkeldochter van een villa aan het worden. Het huis is met...

Het enorme Spelling Manor staat wéér te koop

Voor 165 miljoen dollar is het van jou!

Ooit was het de locatie voor grote Hollywoodfeesten met prins Rainier, prins Charles en Jackie Kennedy als gasten. Nu is Spelling Manor aan Mapleton Drive in Holmby Hills Los Angeles een béétje een winkeldochter van een villa aan het worden.

Het huis is met een woonoppervlak van 5250 m² een van de grootste privéwoningen in de Verenigde Staten en is gebouwd door tv-producer Aaron en Candy Spelling.

Spelling Manor in 1992

Het pand is een ode aan de opulentie van de jaren negentig: Aaron produceerde Dynasty, zijn huis had er een set van kunnen zijn.

De grote slaapkamer is 464 vierkante meter, zulke oppervlakken vragen om een goede conditie ?

Het huis telt 123 kamers, waaronder 14 slaapkamers en dito badkamers, 7 toiletten, een solarium, een schoonheidssalon, gym en kapper, een bibliotheek...

... een bowlingbaan, een huisbioscoop een kamer om bloemen in schoon te maken en te schikken en een cadeau-inpakkamer. In de keuken 'kan worden gekookt voor zowel 2 als 800 personen'. Onder de zolder bevindt zich een speciale tussenverdieping met alleen maar kasten en een van de vleugels was Candy's walk-in closet.

Aaron liet met kerst sneeuw uit Montana overkomen, om zijn kinderen Tori en Randy in de tuin het betere decembergevoel te kunnen geven – zó decadent leefden ze.   

In de tuin van de 'Spelling Dwelling' een tennisbaan, fonteinen en een zwembad. Bij het huis verder vier garages met ruimte voor twee auto's;  het voorplein plus de oprijlaan bieden parkeerruimte voor honderd wagens, erg handig voor feestjes. Hier bevinden zich nog eens zestien carports.