Kies je eigen letters, à la Michelle.

Michelle koos voor een simpele boodschap op haar gouden kettinkje bij de Democratic National Convention: V-O-T-E. Maar jij kunt natuurlijk je eigen letters uitkiezen. Tot wel tien zelfs.

De voormalig First Lady maakte haar boodschap duidelijk zoals we dat van haar gewend zijn: met sterke woorden (zie hieronder haar speech) én op casual chic. Zelfs haar ketting droeg haar boodschap uit: stem op Joe Biden.

Dat kettinkje komt van designer Chari Cuthbert uit Los Angeles, van haar label BYCHARI. Niet zomaar een sieradenmerk: Cuthbert zet in op het versterken van vrouwen.

Article continues after the ad

Op haar site verkoopt Cuthbert het 14 karaats kettinkje met VOTE erop voor 300 euro. Daarnaast is er ook altijd de gelegenheid om je eigen letters toe te voegen aan een ketting in goud, roségoud of witgoud in verschillende lengtes voor een chic eerbetoon aan je lief, je kinderen, je hond, je favoriete film, je goede doel of choice en ga zo maar door.

En ze verschepen nog naar Nederland ook. Verleidelijk...

Beeld: BYCHARI/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in