Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hébben: adembenemend luxe geurkaarsen van LV

Wordt het En Mai of Écorce Rousse? Wie Louis Vuitton zegt, zegt koffers. En wie koffers zegt, zegt reizen. Dat is het bruggetje dat het label slaat naar de nieuwe geurkaarsen in  de Home Louis Vuitton collectie: En Mai en Écorce Rousse. De geurkaarsen zijn sinds vorig jaar verkrijgbaar en worden ...

Hébben: adembenemend luxe geurkaarsen van LV

Wordt het En Mai of Écorce Rousse?

Wie Louis Vuitton zegt, zegt koffers. En wie koffers zegt, zegt reizen. Dat is het bruggetje dat het label slaat naar de nieuwe geurkaarsen in  de Home Louis Vuitton collectie: En Mai en Écorce Rousse.

De geurkaarsen zijn sinds vorig jaar verkrijgbaar en worden in parfumstad Grasse samengesteld door meesterparfumeur Jacques Cavallier Belletrud. Die liet zich voor de eerste vier - L’Air du Jardin, Île Blanche, Feuilles d’Or en Dehors Il Neige – inspireren door verre streken en het nieuwe duo vormt daar geen uitzondering op.

En Mai is een groen, iets fruitige geur die doet denken aan lente, gemaaid gras, perziken en abrikoos. Écorce Rousse zou je de huisgeur van Vuitton kunnen noemen: robuust, leer, drooghout, ceder en vanille voeren hier de hoofdtoon. "Het ruikt naar het historische LV atelier in Asnières," zegt Bellerud. "Ik wilde een geur maken die bij deze magische plek past."

De kaarsen van 220 g kosten € 175 per stuk en zijn in enkele winkels en via LV online verkrijgbaar. 

Foto's (c) Louis Vuitton

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in