Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heb jij al eens van de 'wentelwijnkelder' gehoord?

Ideaal voor elke million dollar mansion. Je moet je wijnen ergens kwijt. Waarom niet een mooi plekje laten bouwen? Het is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van wijnkelders, ultraheet in de society van Londen: de 'wentelwijnkelder'. Een wijnkelder die rechtstreeks je vloer in verdwijnt d...

Heb jij al eens van de 'wentelwijnkelder' gehoord?

Ideaal voor elke million dollar mansion.

Je moet je wijnen ergens kwijt. Waarom niet een mooi plekje laten bouwen?

Het is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van wijnkelders, ultraheet in de society van Londen: de 'wentelwijnkelder'. Een wijnkelder die rechtstreeks je vloer in verdwijnt dus. Kost weinig ruimte, en ziet er bijzonder uit.

Het is, met name onder de nouveau riche een waar statussymbool geworden en eerlijk is eerlijk: het ziet er héél mooi uit. Oké, de installatie kost vele tienduizenden ponden, maar dan heb je ook een showstopper.

Ideaal lijkt het ons niet, zo'n wenteltrap na de eerste fles. Maar kniesoor.

De kelders zorgen voor de juiste temperatuur en luchtvochtigheid voor al je wijnbaby's, en zijn in de meeste huizen gewoon te installeren, vanaf zo'n 18.000 tot zo'n 80.000 pond. In Nederland is er nog geen aanbieder, maar dat valt natuurlijk best te regelen, als er animo voor is.

Beeld: Spiral Cellars

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in