Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heb je al een persoonlijke juwelengarderobe?

Nu open: pop-up Store Choices by DL! Waarom zou je genoegen nemen met één sieraad als je op een dag meerdere rollen hebt die om misschien net even wat meer of minder bling vragen? Met Choices by DL kun je op elk moment van de dag uitstralen wie je bent en wat je wilt zijn. Choices by DL is een ge...

Heb je al een persoonlijke juwelengarderobe?

Nu open: pop-up Store Choices by DL!

Waarom zou je genoegen nemen met één sieraad als je op een dag meerdere rollen hebt die om misschien net even wat meer of minder bling vragen?

Met Choices by DL kun je op elk moment van de dag uitstralen wie je bent en wat je wilt zijn.

Choices by DL is een gepatenteerd concept van...

...Debora Huisman-Leeser, vierde generatie in een professionele diamantairs- en juweliersfamilie.

Ze verzon een eenvoudig, maar vernuftig systeem waarmee het mogelijk is de juwelen zelf aan te passen en in een fractie van een seconde te veranderen, voor bijvoorbeeld morning-day-to-night momenten.

Wil je eens nader kennismaken met deze leuke collectie, dan kun je nu terecht in de Choices by DL pop up store in de P.C. Hooftstraat 102 in Amsterdam.

Daar presenteert Debora ook de novelties van 2020, zoals gouden hangers en schakelcolliers. Er is een goudsmid aanwezig én je kunt je juwelen personaliseren met een inscriptie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in