Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Granaat, de edelsteen van januari

Wilskracht om het jaar goed van start te gaan. Granaat, in diep rood, bruin, oranje, groen en zwart, is de edelsteen van januari. De steen stimuleert  kracht en energie, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen, wat vaak geen overbodige luxe is als het normale leven weer begint. Hij bevordert ...

Granaat, de edelsteen van januari

Wilskracht om het jaar goed van start te gaan.

Granaat, in diep rood, bruin, oranje, groen en zwart, is de edelsteen van januari. De steen stimuleert  kracht en energie, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen, wat vaak geen overbodige luxe is als het normale leven weer begint. Hij bevordert bovendien hoop en moed, optimisme en levensvreugde – wat wil je nog meer? Misschien een mooi sieraad met een granaat?

Buccellati collier van wit en geeld goud met diamanten en een granaat; de hanger kan ook als broche worden gedragen (Net-a-porter € 105.000)

Ring Patricia met granaten (Glamira € 596)

Percossi Papi ring van goud, email, granaten en amethisten in de vorm van de zon (Net-a-porter € 1050)

De Power Granaat armband is gemaakt van stukjes granaat met een kleine vergulde bedel van een zon (A Beautiful Story € 20)

Laurie oorhangers met granaten (Diamonds by me € 329)

Goossens Chunky Graine De Gemmes armband met granaten (Farfetch € 540)

Zo kan het natuurlijk ook, voor wie niet buitengewoon aan de steen zelf hecht: de dieprode kleuren van een granaatappel gecombineerd met gouden voeringen maken deze oorbellen pure kunstwerkjes (Miccy's € 299)