Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Goed nieuws: later dit jaar dalen de champagneprijzen

Even de aanschaf van een mooi doosje goed timen! De wereldwijde verkoop van champagne zal dit jaar met 100 miljoen flessen gaan dalen doordat veel bars en restaurants de deuren dicht hebben moeten houden als gevolg van de coronacrisis. Volgens retailbedrijf Champagneshop laten we thuis echter ste...

Goed nieuws: later dit jaar dalen de champagneprijzen

Even de aanschaf van een mooi doosje goed timen!

De wereldwijde verkoop van champagne zal dit jaar met 100 miljoen flessen gaan dalen doordat veel bars en restaurants de deuren dicht hebben moeten houden als gevolg van de coronacrisis.

Volgens retailbedrijf Champagneshop laten we thuis echter steeds vaker een kurk zuchten, daar zit de verloop juist in de lift, al haalt die het natuurlijk niet bij de pre-corona-afname van de horeca.

Als gevolg van het overschot dat in de opslag ligt, zit het er dik in dat de prijzen van sommige champagnes later dit jaar zullen dalen, als producent hun voorraden willen opschonen om plaats te maken voor de nieuwe lichting. Hetzelfde geldt voor populaire cava's en prosecco's – kwestie van nog even wachten voor je een doosje koopt?

Foto's (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in