Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gianni Versace's townhouse staat te koop voor 70 miljoen

Een en al marmer, panter en Versace! Het huis van wijlen Gianni Versace in New York City is nieuw op de markt gekomen. Voor een sappige 70 miljoen dollar. Wil je zien! In Manhattan stikt het van de luxe penthouses, en wie iets wil kopen voor enkele tientallen miljoenen kan er makkelijk zijn geld ...

Gianni Versace's townhouse staat te koop voor 70 miljoen

Een en al marmer, panter en Versace!

Het huis van wijlen Gianni Versace in New York City is nieuw op de markt gekomen. Voor een sappige 70 miljoen dollar. Wil je zien!

In Manhattan stikt het van de luxe penthouses, en wie iets wil kopen voor enkele tientallen miljoenen kan er makkelijk zijn geld kwijt. Maar het nieuwste pareltje van NYC is toch wel het huis van designer Gianni Versace. Wiens stijl, het zal weinigen verbazen, zich als zéér opulent laat omschrijven.

Het gaat om een herenhuis met zes verdiepingen aan de Upper East Side, vlakbij de goede winkelstraten Fifth Avenue en Madison Avenue, in 1993 (slechts twee jaar voor zijn dood) gekocht door de ontwerper en steen voor steen aangepakt. Het heeft toen een Italiaans-barokke stijl gekregen en dat moet maar net je ding zijn. Maar áls het je ding is, doet niemand het beter dan Versace, baby.

Voor die 70 miljoen krijg je naast een Italiaanse decor ook zeven slaap- en badkamers, twee keukens, vijf open haarden, een lift (wel handig met zes verdiepingen), een heerlijk dakterras én een heerlijke tuin. Verder is het uiteraard een en al marmer wat de klok slaat, en kunst, en geschilderde plafonds, en goud, en een snuf panterprint... you get it. Zelfs de voordeur is al helemaal Versace.

Dat je er direct ook modegeschiedenis mee koopt, dat is een gratis lokkertje.

Beeld: Sotheby's International Realty 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in