Dát is lekker!

Normaal gaan we graag uit eten bij zijn restaurant Spectrum** in het Waldorf Astoria (voorheen Librije's Zusje). Maar nu dat niet kan, koken we zelf de sterren van de culinaire hemel. Mét de hulp van chef Sidney Schutte.

De meester begeleidt, het keukenteam helpt ook een handje en hoppa: in eigen keuken kun je aan de slag met een overheerlijk driegangendiner dat bij Spectrum niet zou misstaan.

Toveren

Article continues after the ad

Onze eigen hoofdredacteur Claudia Straatmans mocht het proberen en was, ondanks enige keukenprinsessenbeperkingen, onder de indruk van wat ze op tafel toverde. 

Het werkt heel simpel: je ontvangt een box met alle ingrediënten, volgt de instructiefilm en chat live met Sidney als je vragen hebt of tips nodig hebt. Op het menu: langoustine met avocado, baharat, groene appel en bundelzwam. Tarbot met oester, spinazie, bruine boter en champagne. En om het helemaal af te maken: Rommedou met peer, zwarte bes en kardamom.

Het complete menu mét begeleiding kost 70 euro per persoon, en is hier te boeken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in