Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Exclusief: de Petit R Adventure Experience van Ruinart

Prikkelend en visueel diner in Ciel Blue van het Okura Hotel! Spectaculair, zinnenprikkelend en visueel belooft de exclusieve Petit R Adventure experience van Maison Ruinart te worden. In samenwerking met Ciel Bleu, het tweesterrenrestaurant van Hotel Okura Amsterdam, kun je vanaf eind januari t/...

Exclusief: de Petit R Adventure Experience van Ruinart

Prikkelend en visueel diner in Ciel Blue van het Okura Hotel!

Spectaculair, zinnenprikkelend en visueel belooft de exclusieve Petit R Adventure experience van Maison Ruinart te worden.

In samenwerking met Ciel Bleu, het tweesterrenrestaurant van Hotel Okura Amsterdam, kun je vanaf eind januari t/m 5 maart een vijfgangendiner met bijbehorende Ruinart champagnes boeken.

Tijdens dit unieke diner, dat plaatsvindt in The Imperial Suite van Hotel Okura Amsterdam – de grootste suite in de Benelux - wordt de rijke geschiedenis van Maison Ruinart verbeeld door Petit R, een geheel met de hand getekende digitale creatie die de oprichter van Ruinart tot leven wekt, tussen de borden en champagneglazen.

Met Petit R wordt de geschiedenis van 's werelds oudste champagnehuis en kun je de magie ervan als nooit tevoren. Voor meer informatie en reserveringen: Petit R Adventure Experience.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in