Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even binnenkijken in de servieskamer van Kris Jenner!

Het is de droom van elke porseleinverzamelaar. Handtaskluizen en inloopkasten zijn zó vorig jaar, het laatste nieuwe is een moderne servieskamer, zoals die van Kris Jenner, de moeder van alle Kardashian en Jenner K'tjes. Servieskamers zijn niet nieuw, elk zichzelf respecterend paleis en landgoed ...

Even binnenkijken in de servieskamer van Kris Jenner!

Het is de droom van elke porseleinverzamelaar.

Handtaskluizen en inloopkasten zijn zó vorig jaar, het laatste nieuwe is een moderne servieskamer, zoals die van Kris Jenner, de moeder van alle Kardashian en Jenner K'tjes.

Servieskamers zijn niet nieuw, elk zichzelf respecterend paleis en landgoed à la Downton Abbey heeft er een. Maar in moderne villa's komen ze toch zelden voor.

Kris is als momager van haar vijf dochters een georganiseerd type met een zwak voor mooi serviesgoed, dat keurig uitgestald staat.

Onder de stukken onder andere een theepot van Gucci (640 dollar) en porselein van Hermès ter waarde van vele duizenden dollars.

Dit is dan wel weer cute: een servies van haar eigen gezin.  

Foto's (c) Poosh (van Kris' dochter Kourtney)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in