Zijn beeldige huis in Maine staat te koop!

John Travolta noemt het zijn zomerhuis, maar het heeft het formaat van een hotel: zijn villa in Maine. Die staat op het eiland Islesboro en is alleen bereikbaar per boot, wat het een aantrekkelijke plek maakt voor vermogende types die van rust houden.

Article continues after the ad

Travolta kocht het huis, dat is gebouwd in 1903, in 1991, het was zijn eerste grote aankoop na zijn huwelijk met Kelly Preston. Ze omschreven het destijds als hun 'eilandparadijs'.

Het telt 42 kamers, ze vierden er vaak grote familiefeesten.

Sinds de dood van Kelly vorig jaar (ze overleed aan de gevolgen van borstkanker) is John zijn onroerend goed portfolio aan het opschonen, om wat 'gestroomlijnder' te gaan leven.

Vandaar dat het huis in Maine te koop staat. Ze lieten het zelf renoveren, de huidige stijl van het huis is Engelse country met een vleugje Hollywood, dankzij het vrolijke kleurgebruik van binnenhuisarchitect Christopher Boshears.

Het huis ligt op een perceel van 19 hectare. Er hoort een zwembad...

...en een eigen strand vol stenen bij...

... en er is een aanlegsteiger waar ook boten met wat meer diepgang kunnen aanmeren. Het staat te koop voor de relatief bescheiden prijs van 5 miljoen dollar. We leiden je even rond.

Foto's (c) Sotheby's Rea; Estate 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in