Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er zijn nu luxe bordspellen van Tiffany and Co

Spelletjes in stijl, helemaal van nu. Hoe speel je als luxe label in op een pandemie? Bij Tiffany & Co beseften ze dat ze voor de feestdagen niet aan hoefden te komen met reisspullen of extravagante sieraden die klanten niet zouden kunnen showen. Het werden dus… bordspellen, leuk voor de lange wi...

Er zijn nu luxe bordspellen van Tiffany and Co

Spelletjes in stijl, helemaal van nu.

Hoe speel je als luxe label in op een pandemie? Bij Tiffany & Co beseften ze dat ze voor de feestdagen niet aan hoefden te komen met reisspullen of extravagante sieraden die klanten niet zouden kunnen showen.

Het werden dus… bordspellen, leuk voor de lange winteravonden. Zoals een Mahjongset in de bekende kleur blauw, uitgevoerd in synthetisch suède. De tegels, scorestokjes en dobbelstenen zijn gemaakt van Amerikaans walnotenhout, leer en zilver.

Voor wie helemaal in de ban is van Beth in The Queen's Gambit is er ook een schaakbord in walnotenhout...

..met handgesneden stukken van amazoniet en howliet.

De Mahjongset kost 12560 euro, de schaakset € 8500.

Er is ook een kleine pokerset van 2300 euro…

…en een dubbele set speelkaarten voor 105 euro. Wordt het jokeren, canasta of toch bridge met een vleugje roodborstjesei-blauw?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in