Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er zijn nu koelkasten van Dolce and Gabbana

Hoe Absolutely Fabulous wil je het hebben? Ooit vroeg Edina Monsoon zich in Absolutely Fabulous in alle ernst af of LaCroix ook aan keukens deed. Dat was in de jaren negentig nog hilarisch, inmiddels heeft de tijdgeest de grap ingehaald: Hermès handelt in fietsen, Dior in fietssloten en het geruc...

Er zijn nu koelkasten van Dolce and Gabbana

Hoe Absolutely Fabulous wil je het hebben?

Ooit vroeg Edina Monsoon zich in Absolutely Fabulous in alle ernst af of LaCroix ook aan keukens deed. Dat was in de jaren negentig nog hilarisch, inmiddels heeft de tijdgeest de grap ingehaald: Hermès handelt in fietsen, Dior in fietssloten en het gerucht gaat dat Balanciaga zich op badkamers wil gaan storten.

Dolce & Gabbana stapten al vrij vroeg in deze moneymaker en hebben hun home decor collectie inmiddels uitgebreid met pragmatisch witgoed: koelkasten.

Maar dan niet wit: het gaat om met de hand beschilderde Smeg-kunstwerkjes à 40.000 dollar: de FAB28 limited edition van 100 stuks. Je moet er wél het interieur voor hebben. 

Foto's (c) Dolce & Gabbana

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in