Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er is nu Italiaanse designer wear voor je huisdier

Poes kan nu in een caddy van Gucci vervoerd worden. Het zal een poes of hond worst wezen of hij of zij met een gewoon bandje door het leven gaat of getooid is met een luxe label. Maar sommige baasjes vinden het erg leuk om hun huisdier chic op te tuigen. Om je hond en poes te Guccificeren brengt ...

Er is nu Italiaanse designer wear voor je huisdier

Poes kan nu in een caddy van Gucci vervoerd worden.

Het zal een poes of hond worst wezen of hij of zij met een gewoon bandje door het leven gaat of getooid is met een luxe label. Maar sommige baasjes vinden het erg leuk om hun huisdier chic op te tuigen.

Om je hond en poes te Guccificeren brengt het Italiaanse label daarom hun eerste pet collectie ooit uit, met daarin meubilair en mandjes, leren bandjes, harnassen en riemen, waarin de motieven van Gucci verwerkt zijn.

Het gaat van designerbandje...

... tot catwalkwaardig jasje. Ook begerenswaardig zijn de reistassen (vanaf € 2600), maar bij Gucci zijn ze ook aards genoeg om poepzakjeshouders (€ 290) in het assortiment op te nemen.

Ook in de pet collectie: jasjes en truien, zodat je kunt twinnen met je harige kind.

Foto's (c) Gucci

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in