Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Er is nu een Limited Edition van Shalimar!

Wat zal dít mooi staan op je kaptafel. Shalimar is een van de bekendste parfums van Guerlain en een icoon in de parfumwereld – het is misschien wel het verleidelijkste parfum ooit. (c) artnindia Jacques Guerlain creëerde het in 1925 en gebruikte de Indiase Shah Jahan en zijn vrouw Mumtaz Mahal al...

Er is nu een Limited Edition van Shalimar!

Wat zal dít mooi staan op je kaptafel.

Shalimar is een van de bekendste parfums van Guerlain en een icoon in de parfumwereld – het is misschien wel het verleidelijkste parfum ooit.

(c) artnindia

Jacques Guerlain creëerde het in 1925 en gebruikte de Indiase Shah Jahan en zijn vrouw Mumtaz Mahal als inspiratie. Mumtaz was dol op de tuinen van Shalimar (ook bekend als 'de tuinen der liefde') waar het parfum naar is genoemd. Mumtaz stierf jong, Jahan liet voor haar de Taj Mahal bouwen – ook bekend als het grootste liefdesmonument ter wereld.

Het parfum is nog altijd een mix van bergamot, iris en vanille, maar is in een beperkte oplage voor 99 euro verkrijgbaar in een speciale editie – de Shalimar Eau de Parfum Serie Limitee – in een prachtige fles met sinaasappeldecoraties.

Foto's (c) Guerlain

Geen nieuwe NOUVEAU meer te koop in de winkel? Geen nood, je kunt het nieuwste nummer ook los bestellen, nu tijdelijk zonder verzendkosten!