Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Elsa Peretti's Bone Cuffs zijn 50 jaar sensueel

Tiffany & Co pakt retrotrend kleurrijk op.   Juwelenontwerper Elsa Peretti is bekend om de Bone Cuffs (manchetten) die ze ontwierp voor Tiffany & Co en ook zelf graag draagt. Ter ere van haar 80ste verjaardag brengt het juwelenhuis vijf nieuwe Bone Cuffs uit. Naast zilver en goud zijn ze nu ook v...

Elsa Peretti's Bone Cuffs zijn 50 jaar sensueel

Tiffany & Co pakt retrotrend kleurrijk op.  

Juwelenontwerper Elsa Peretti is bekend om de Bone Cuffs (manchetten) die ze ontwierp voor Tiffany & Co en ook zelf graag draagt. Ter ere van haar 80ste verjaardag brengt het juwelenhuis vijf nieuwe Bone Cuffs uit. Naast zilver en goud zijn ze nu ook verkrijgbaar in rood, groen en blauw over koper, omdat Elsa zo van kleur houdt.

De lancering van de Bone Cuffs komt vijftig jaar nadat de eerste op de markt kwam. Elsa liet zich in 1970 inspireren door de oude Egyptenaren en droeg ze zelf als paren, zoals Egyptische royals ze droegen.

Het zijn heel simpele, maar toch sensuele armbanden, die ergonomisch zijn ontworpen om over je linker- of rechterpols te dragen, met een uitstulping voor het botje. Ze zijn verkrijgbaar als korte en lange manchet vanaf € 570.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in