Wij wisten helemaal niet dat Tiffany's ook in keukens deed!  

In Absolutely Fabulous vroeg Edina zich ooit af of Christian La Croix ook keukens leverde. Dit is the next best thing: voor de foodie die graag in stijl kookt: een Aga Total Control met drie ovens in Tiffany blauw, vanaf 50.000 dollar.

En omdat je natuurlijk geen Fifth Avenue-waardige hapjes op zomaar een bordje kunt serveren, komt er een Color Block Servies bij.

Article continues after the ad

Ook verrassend in het assortiment van de juwelier: home decor à la Tiffany: een nest van 18-karaats goud  - handgeweven, uiteraard – met twee eitjes in Tiffany blauw (het is het blauw van een roodborstjes-ei) en eentje van massief goud. Prijs: 80.000 dollar.

Voor wie wil poolen in stijl: een pooltafel à 95.000 dollar in Amerikaans eik met bijpassend blauw vilt. Dat dit geen pooltafel van de straat is, bewijs het zilveren merkbordje.

Voor 295.000 dollar ben je de stijlvolle eigenaar van dit kasje in sterling zilver (je zult 'm moeten poetsen...). Mocht je geen groene vingers hebben, er hoort een maandelijks plantenabonnement bij en wat tuingereedschap van Tiffany's, zodat je toch de indruk kunt wekken groen talent te hebben.

In Fith Avenue stijl de weg op? Dat kan op deze Indian Motorcycle Manufacturing Company in de speciale blauwgroene kleur, à 35.000 dollar.

Stel nu dat je liever wat comfortabeler reist, dan is deze kofferset misschien wel iets voor je: vanaf 130.000 dollar. Allemaal: 'Oh, als ik toch eens rijk was…'

Foto's © Tiffany & Co

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in