Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een kijkje in het penthouse van Bon Jovi

Jon vertrekt naar Palm Beach, dus wij Funda'en zijn oude huis even. Nu hij weer op tour mag én een nieuw huis aan zei in Palm Beach heeft gekocht, vertrekt Jon Bon Jovi (bijna 60) uit New York. Waar hij dit stulpje achterlaat. Het moet 22 miljoen kosten en is gelegen in het gebouw The Greenwich L...

Een kijkje in het penthouse van Bon Jovi

Jon vertrekt naar Palm Beach, dus wij Funda'en zijn oude huis even.

Nu hij weer op tour mag én een nieuw huis aan zei in Palm Beach heeft gekocht, vertrekt Jon Bon Jovi (bijna 60) uit New York. Waar hij dit stulpje achterlaat.

Het moet 22 miljoen kosten en is gelegen in het gebouw The Greenwich Lane in de West Village. Naast het enorme appartement met giga-woonkamer, chef's kitchen en een slaap- en badkamer waar je op Manhattan alleen maar van kan dromen biedt de woning een aantal fijne gedeelde voorzieningen voor bewoners. Zo is er een bioscoop, een af te huren eetzaal, een eigen zwembad, zijn er stoomcabines en kun je inpandig digitaal golfen.

Maar goed, vier slaapkamers is niet veel voor een man met vier kinderen (ook al zijn die dan al zo'n beetje uit huis) en de Jersey Boy wilde wel eens iets anders. Hij is de zoveelste in een lange rij sterren die recentelijk richting Florida trok.

Dit pareltje vindt vast snel een nieuwe eigenaar.

Beeld: Streeteasy

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in