Voor op je verlanglijstje voor Moederdag?

Functioneel (want je wilt tenslotte wel gewoon weten hoe laat het is) gaat prima samen met elegantie in de De Ville Trésor van Omega, omlijst met sierlijke diamanten.

De slanke 36-mm roestvrijstalen kast is voorzien van een diamanten 'bestrating' die langs beide zijkanten buigt. De gelakte, witte parelmoer wijzerplaat heeft Romeinse cijfers en elegante 18K Sedna ™ gouden wijzers.

Article continues after the ad

Het klokje hoort bij de Constellation collectie, bekend om een béétje bling zonder dat het protserig wordt. 

Als extra accent heeft Omega een bloem aangebracht op de kroon, die bestaat uit vijf OMEGA-logo’s gemaakt van rood vloeibaar keramiek.

De collectie omvat in totaal 9 verschillende modellen, met onder andere kasten van edelstaal of 18K Sedna™-goud met bandjes van textiel of leer.

De wijzerplaat is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, grijsbruin, wit, blauw, opaalzilver en parelmoer. Deel deze post gerust als hint, voor degene die nooit weet wat ie je eens moet geven voor Moederdag 😉 !

Foto's (c) Omega

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in