Goudkleurige mistletoe advent kandelaar van Kleur op Tafel (€ 47)
Goudkleurige mistletoe advent kandelaar van Kleur op Tafel (€ 47)

Om alvast een beetje in de (december) stemming te komen!

Decembervoorpret! Deze items zijn niet al te 'kerst', zodat je er nu al je huis mee kunt versieren om er tot de feestdagen plezier van te hebben? En die gouden mistletoe? Die staat het hele jaar door prachtig met kaarsen. 

© Kleuroptafel.nl

Article continues after the ad

Dit mooie volle takje mistletoe met besjes van Bungalow (€ 39) gebruik je elk jaar opnieuw. Verkrijgbaar in acht metallic kleuren, waaronder trending goud - zoenen maar!

Foto © JurianneMatter.nl

Deze lieve uitgestanste engeltjes (€ 8,95) zitten elk in een kaart van A6 formaat en zijn een bijzondere, zelf simpel uit te vouwen, kerstgroet. De engel kan staan en, met een touwtje door de gaatjes in haar vleugels, ook hangen! Op de achterkant van haar jurkje kun je een wens of een groet kwijt. De engeltjes kunnen ook gebruikt worden als naamkaarthouders voor een diner.

© Kleuroptafel.nl

Kersttafelkleed van Marimekko met een vosje en rode bessen dat ook al best in november op tafel kan. Dit kleed is op elke gewenste lengte leverbaar, bovendien is het afneembaar vanwege een acrylcoating (€ 49 per meter).

© Raamtekening.nl

Geen zin in hele lieve en zoete tekeningen op je raam voor de kerst? Dan is dit dé origami kersthert raamtekening voor jou. Dit is geen fysiek product, maar een digitaal ontwerp dat je zelf (thuis) print. Meteen te downloaden na afronden van de bestelling (à € 2,50, verkrijgbaar in 9 kleuren). 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in