Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Donatella dekt met Medusa en palmbladen

Versace x Rosenthal = Jungle Fever! Een rustige ondergrond is geen overbodige luxe bij het  vrolijke nieuwe servies dat Versace uitbrengt in samenwerking met porseleinspecialist Rosenthal, waar het label al veel vaker mee heeft samengewerkt. Jungle Animalier combineert de iconische jungleprint va...

Donatella dekt met Medusa en palmbladen

Versace x Rosenthal = Jungle Fever!

Een rustige ondergrond is geen overbodige luxe bij het  vrolijke nieuwe servies dat Versace uitbrengt in samenwerking met porseleinspecialist Rosenthal, waar het label al veel vaker mee heeft samengewerkt.

Jungle Animalier combineert de iconische jungleprint van Versace met dierenmotieven, het hoofd van Medusa en motieven uit het boek 'South Beach Stories' van Donatella en haar broer Gianni Versace.

Het is allemaal erg Barok 'n Roll met dierenprints, zonnehalo's en traditionele patronen en dat allemaal ook nog in citroengeel, vlammend oranje, Caribisch blauw, kers, limoengroen en lila. De prijs van een bord ligt rond de 200 euro.

Of zoals Donatella zegt: "Niemand heeft ooit kunnen beweren dat ik aan subtiel doe. Subtiel kan altijd nog als ik dood ben."

Foto's (c) Versace x Rosenthal

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in