Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is dit het vrolijkste horloge ooit?

Kunstenaar Murakami heeft zich uitgeleefd voor Hublot. Toen we deze foto's binnenkregen, dachten we héél even dat het om iets uit de speelgoedwinkel voor een lief nichtje was. Het blijkt echter pure horlogekunst te zijn: Hublot en kunstenaar Takashi Murakami hebben samen de Classic Fushion Takash...

Is dit het vrolijkste horloge ooit?

Kunstenaar Murakami heeft zich uitgeleefd voor Hublot.

Toen we deze foto's binnenkregen, dachten we héél even dat het om iets uit de speelgoedwinkel voor een lief nichtje was.

Het blijkt echter pure horlogekunst te zijn: Hublot en kunstenaar Takashi Murakami hebben samen de Classic Fushion Takashi Murakami Sapphire Rainbow Watch gemaakt, een transparant, kleurrijk horloge met bloemblaadjes die bewegen.

Het regenboogklokje is de opvolger van het pikzwarte horloge dat de twee partijen eerder maakten, wat klokkijken nog best een uitdaging maakte.

In die zin is de Rainbow een vooruitgang en bovendien is de lachende bloem aanstekelijk vrolijk.

De achterkant is doorzichtig zodat je het radarwerk kunt zien en de blaadjes fonkelen met 487 robijnen, roze saffieren, amethisten, blauwe saffieren, tsavorieten en gele en oranje saffieren. Dat de bloem ook nog beweegt maakt het helemaal een hoogstandje in horlogerie.

Van het horloge zijn honderd exemplaren gemaakt à $ 106.000 per stuk.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in