Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit Britse landgoed kan straks van jou zijn

Kasteeltje kopen? Een unieke kans in mooi Kent. Voor vijftien miljoen pond staat daar een echt historisch kasteel te koop: Chilham Castle. Het stulpje met uitzicht op het prachtige platteland staat er in enige vorm al sinds het jaar 709 (ja, daar ontbreekt geen één) en er woonde zelfs een koning,...

Dit Britse landgoed kan straks van jou zijn

Kasteeltje kopen?

Een unieke kans in mooi Kent. Voor vijftien miljoen pond staat daar een echt historisch kasteel te koop: Chilham Castle.

Het stulpje met uitzicht op het prachtige platteland staat er in enige vorm al sinds het jaar 709 (ja, daar ontbreekt geen één) en er woonde zelfs een koning, Henry VIII.

Nu kan het dus van jou zijn als de bankrekening het toelaat. Voor die vijftien miljoen koop je onder meer een enorme ontvangsthal, een 'kaartkamer', een bibiotheek, een eetzaal, meerdere kantoren, een kelder en een marmeren zwembad uit de jaren twintig.

Er zijn in totaal veertien slaapkamers, allemaal in kasteelstijl en er zijn ook heuse kasteeltuinen inclusief eigen kassen, een wijngaard, twee tennisbanen, een eigen meer met boathouse, stallen met paarden en een eigen bos.

En dat alles op nog geen veertig treinminuten van Londen. Wij vinden het een aantrekkelijk aanbod.

Beeld: Knight Frank

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in