Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze schitterende slangen verbergen een geheim

Er zijn vier nieuwe modellen van de Serpenti Misteriosi. Het ontwerp is niet nieuw, Bvlgari maakte al in de jaren vijftig van de vorige eeuw furore met een armband waarin een horloge verstopt zat. Maar de uitvoering is wel helemaal van nu.   In de nieuwe modellen van de Serpenti Misteriosi zit ee...

Deze schitterende slangen verbergen een geheim

Er zijn vier nieuwe modellen van de Serpenti Misteriosi.

Het ontwerp is niet nieuw, Bvlgari maakte al in de jaren vijftig van de vorige eeuw furore met een armband waarin een horloge verstopt zat. Maar de uitvoering is wel helemaal van nu.  

In de nieuwe modellen van de Serpenti Misteriosi zit een Piccolissimo uurwerk, ook bekend als een van de kleinste klokjes ter wereld. Je draagt het sieraad als armband. Als je wilt weten hoe laat het is, druk je op het tongetje van de slang en gaat het hoofd open.  

Het zwart gelakte model met rosé goud en diamanten kost $ 166.000.

Voor als je mensen groen van jaloezie wilt maken is er dit exemplaar, met 369 diamanten op 102 componenten à $ 228.000.

Mooi op een zomerse, gebruinde huid is het model met turkoois en diamanten in roze goud. In totaal zitten er 724 diamanten op, de roze oogjes zijn rubeliet. Prijs: $ 251.000.

En tenslotte het topstuk van het kwartet: 795 diamanten, een beetje kleur van 2 smaragden en de wijzerplaat en dat alles voor 'slechts' $ 274.000. Er zijn dagen dat we het niet hebben ?

Foto's (c) Bvlgari

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in