Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Designerjeans met faux grasvlekken, hot or not?

Farmer's Chic is het nieuwe Grunge. Gescheurde jeans zijn zó vorig jaar, volgens Gucci kun je nu niet zonder jeans met faux grasvlekken erin. Om te suggereren dat je helemaal niet veel binnen zit, maar eindeloos aan het picknicken bent? Farmer's Chic is de opvolger van gescheurde jeans, white-was...

Designerjeans met faux grasvlekken, hot or not?

Farmer's Chic is het nieuwe Grunge.

Gescheurde jeans zijn zó vorig jaar, volgens Gucci kun je nu niet zonder jeans met faux grasvlekken erin. Om te suggereren dat je helemaal niet veel binnen zit, maar eindeloos aan het picknicken bent?

Farmer's Chic is de opvolger van gescheurde jeans, white-washed denim en andere vormen van jeansmishandeling. Het past in de #cottagecore trend die draait om een pastorale 2.0: een rustig, veilig buitenleven waarin je amper wordt geconfronteerd met een zekere pandemie.

In dezelfde collectie: een salopette à 1200 euro met hetzelfde effect…

… én een paar 'distressed' sneakers à 750 euro die gloednieuw zijn, maar er al reuze afgetrapt uitzien. Iets met de nieuwe kleren van de keizer?

Foto's (c) Gucci

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in