Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Regenboog Rolex: hot or not?

Zo kleurrijk zijn deze horloges maar zelden! Rolex heeft al sinds 1905 een naam hoog te houden als het aankomt op luxe horloges. De kwaliteit is ongeëvenaard, ze hebben meer dan 500 patenten en de horlogemakers smelten nog zelf hun goud en platina - dát is pas toewijding. Het zijn vooral tijdloze...

De Regenboog Rolex: hot or not?

Zo kleurrijk zijn deze horloges maar zelden!

Rolex heeft al sinds 1905 een naam hoog te houden als het aankomt op luxe horloges. De kwaliteit is ongeëvenaard, ze hebben meer dan 500 patenten en de horlogemakers smelten nog zelf hun goud en platina - dát is pas toewijding.

Het zijn vooral tijdloze horloges op eentje na: de Rolex Rainbow Daytona. En dat is verrassend genoeg nu net een van de populairste modellen.

Subtiel is de Rainbow niet, vrolijk is ie wel, dankzij 36 saffieren rond de wijzerplaat. Afhankelijk van de uitvoering kost het klokje tussen de 300.000 en 400.000 dollar, al is er ook een instapmodel van 86.000 dollar. Zeg het maar: hot or not? 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in