Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Antigona is jarig (en krijgt een zacht zusje)

De Onbuigzame versoepelt chic met de tijdgeest mee. Het is de bekendste handtas van Givenchy: de Antigona, genoemd naar Antigone, een sterke vrouwelijke persoonlijkheid in de Griekse mythologie, wiens naam zoiets als Onbuigzaam betekent. Het geometrisch model weerspiegelt dat: modern, maar gestru...

De Antigona is jarig (en krijgt een zacht zusje)

De Onbuigzame versoepelt chic met de tijdgeest mee.

Het is de bekendste handtas van Givenchy: de Antigona, genoemd naar Antigone, een sterke vrouwelijke persoonlijkheid in de Griekse mythologie, wiens naam zoiets als Onbuigzaam betekent. Het geometrisch model weerspiegelt dat: modern, maar gestructureerd.

De Antigona is een moderne Boston Bag in verschillende formaten in de categorie 'tijdloos mooi'. Handig om mee te reizen en er kan genoeg in. Ga niet voor de mini, dat is een onding – small en media zijn prima voor dagelijks gebruik, al is het jammer dat de medium net te klein is voor een laptop, wat hem als werktas wat onhandig maakt. Voor dat doel moet je de Large hebben.

Het is wel een fijne onderweg-naar-afspraken-tas en volgend jaar bestaat ie 10 jaar. Givenchy viert dat met een uitbreiding van de lijn. Deze herfst krijgt de Antigina een zacht en soepel zusje, de Antigona Soft (vanaf € 1450). Het model heeft een medium in de hand. Wat vind je van de softe uitvoering?