Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Culinair shoppen doe je deze winter hier

Een pop-up delicatessenzaak in Amsterdam? Graag! Wie in Amsterdam nog een fijn adresje zoekt om de lekkerste hapjes en delicatessen te shoppen heeft geluk: de cocktailbar van De L'Europe is door het team van Bord'Eau omgetoverd tot een luxe feestwinkel in ultieme kerstsferen. En zij weten wat lek...

Culinair shoppen doe je deze winter hier

Een pop-up delicatessenzaak in Amsterdam? Graag!

Wie in Amsterdam nog een fijn adresje zoekt om de lekkerste hapjes en delicatessen te shoppen heeft geluk: de cocktailbar van De L'Europe is door het team van Bord'Eau omgetoverd tot een luxe feestwinkel in ultieme kerstsferen. En zij weten wat lekker is.

Van kleine hapjes tot luxe delicatessen en cadeaupakketten van de restaurants van het hotel: feestelijker en smakelijker wordt het deze winter niet. Alle producten komen rechtstreeks van de favoriete leveranciers van het team, dus dat zit wel snor.

De winkel is open voor hotelgasten en bezoekers die bijvoorbeeld in de markt zijn voor een borrelbox, een kop koffie en een bijzonder maal voor thuis. Alles voor de voorbereiding op de feestdagen zeg maar.

Freddy's Winter Deli is van woensdag tot en met zondag geopend van 9.00 to 17.00 uur.

Beeld: De L'Europe

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in