Karl Lagerfelds lieveling leidt nog altijd een luxe leven.

Je vraagt je af wat Kaiser Karl van een bouwpakketje voor zijn lieveling zou hebben gevonden (en of hij het zelf had kunnen monteren), maar voor de liefhebber is er nu een genummerde limited edition van een... poezenhangmat!

Article continues after the ad

Lagerfeld stond bekend om zijn intense liefde voor zijn poes Choupette, die ongestraft op de designerpakken van haar baas verhaarde en een eigen chef in de keuken had (en nog altijd heeft).

We moeten echter allemaal inschikken en een staf van zes man om voor haar te zorgen kost een hoop geld, vandaag dat Team Poes dat haar zaken beheert in zee is gegaan met LucyBalu, een bedrijf dat is gespecialiseerd in dierenmeubilair.

Het resultaat: een limited edition poezenhangmat à € 165 waarvan er 1000 zijn gemaakt. Choupette testte de wollen chillplek persoonlijk voor men haar naam eraan verbond en lag er in ieder geval beeldig gestyled bij.

Haar enige bezwaar was mogelijk dat ie aan de muur hangt en niet aan de verwarming, waaraan de gemiddelde kat graag hangt te sudderen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in