Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chanel's J12 horloge viert 20ste verjaardag

Ooit een fashionklokje, nu een icoon! Samen met het tweedjasje, de 2.55 handtas en de camelia is het J12 horloge een icoon van Chanel geworden. Zo werd het echter niet gezien toen het in 2000 aan de collectie werd toegevoegd. Pikzwart keramiek, in een model dat zowel door mannen als door vrouwen ...

Chanel's J12 horloge viert 20ste verjaardag

Ooit een fashionklokje, nu een icoon!

Samen met het tweedjasje, de 2.55 handtas en de camelia is het J12 horloge een icoon van Chanel geworden. Zo werd het echter niet gezien toen het in 2000 aan de collectie werd toegevoegd.

Pikzwart keramiek, in een model dat zowel door mannen als door vrouwen kon worden gedragen, het was nogal… gewaagd.

Een wit model volgde in 2003 en samen zetten ze een trendje voor sportieve, neutrale uniseks-horloges. Dat trendje verdween, maar de J12 bleef in trek – er zijn inmiddels zo'n vierhonderd variaties op gemaakt, zoals de J12 Tourbillon en de J12 Rétrograde ↑ Mystérieuse. 

Ter ere van dit chique staaltje haute horlogerie zijn er 20 Mademoiselle J12's gemaakt, met een diamanten bedel van Coco eraan.

Nieuw is de J12 Paradox in zwart en wit.

Actrice en yogi Ali MacGraw is een van de gezichten van de bijbehorende campagne...

... samen met Naomi Campbell, Claudia Schiffer en Lily Rose Depp.

 Ali heeft een lang Chanelverleden, in 1965 was ze het meisje van Chanel no 5.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in