Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Champagne met ijs? Het mág echt!

Ice, ice, baby! Champagne met ijs. Het voelt... verkeerd. Dat hoor je toch altijd? Dat ijs de smaak en kwaliteit verpest Maar er is goed nieuws in warme dagen: Moët & Chandon komt nu met een speciale champagne die je JUIST met ijsklontjes hoort te drinken. We voelen de interne temperatuur dalen. ...

Champagne met ijs? Het mág echt!

Ice, ice, baby!

Champagne met ijs. Het voelt... verkeerd. Dat hoor je toch altijd? Dat ijs de smaak en kwaliteit verpest Maar er is goed nieuws in warme dagen: Moët & Chandon komt nu met een speciale champagne die je JUIST met ijsklontjes hoort te drinken. We voelen de interne temperatuur dalen.

Moët Ice Impérial biedt speciale XX-koude bubbels, in champagne en rosé-champagnevorm. Een verfrissende en unieke blend van het beroemde champagnehuis en volgens hun eigen papieren 's werelds eerste champagne die je op ijs hoort te drinken.

Hoe ze dat gedaan hebben? Nou, de blend heeft krachtigere aroma's die hun smaak optimaal behouden bij extra kou. Ideaal voor feestelijke maar eigenlijk te warme gelegenheden.

Plop?

Beeld: Moët & Chandon

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in