Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Celebrity house swap: eerst van jou, nu van mij

Genoeg luxe woningen in Los Angeles zou je zeggen. Toch gaan de sterren bovengemiddeld vaak in elkaars huizen wonen. Leonardo DiCaprio woont in het oude huis van Moby Muzikant Moby verkocht zijn stulpje in Los Feliz aan Leonardo voor een slordige vijf miljoen dollar.  Oprah kocht het huis van Jef...

Celebrity house swap: eerst van jou, nu van mij

Genoeg luxe woningen in Los Angeles zou je zeggen. Toch gaan de sterren bovengemiddeld vaak in elkaars huizen wonen.

Leonardo DiCaprio woont in het oude huis van Moby

Muzikant Moby verkocht zijn stulpje in Los Feliz aan Leonardo voor een slordige vijf miljoen dollar. 

Oprah kocht het huis van Jeff Bridges

Het huis van de buurman eigenlijk, want ze woonde al in de straat. De ranch van Bridges maakt nu onderdeel uit van wat in Hollywood bekend staat als Oprahs 'beloofde land', wat nu al bijna dertig hectare telt. 

Kelly Osbourne kocht van Rooney Mara, die kocht van Alexander Skarsgård

That's right: een drieluik. Alex woonde hier rond 2010, in 2015 kocht Rooney de boel maar nu zij samenwoont met Joaquin Phoenix mag Kelly Osbourne (de dochter van Ozzy en Sharon dus) het thuis noemen.

Ellen DeGeneres wilde het huis van Adam Levine wel

Dat het stulpje met vijf slaapkamers in Beverly Hills maar liefst 45 miljoen dollar moest kosten, deerde Ellen geen moment. De muzikant had het immers mooi opgeknapt, en ze heeft in totaal een huisje of twintig in de LA area, dus deze kon er ook nog wel bij.

Beeld: Westside Estate Agency, Hilton & Hyland, Elevated Horizon, Sotheby's International

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in