Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken: zo woont Renée Zellweger

Waarom zou een mens hier ooit weggaan? Renée Zellweger, trotse eigenaar van deze hacienda in de heuvels tussen Malibu en Calabasas, zoekt het elders op. Haar prachtige huis staat op de markt voor zes miljoen dollar. Ze heeft er ruim zes jaar gewoond en het hele huis gerenoveerd. Maar dankzij een ...

Binnenkijken: zo woont Renée Zellweger

Waarom zou een mens hier ooit weggaan?

Renée Zellweger, trotse eigenaar van deze hacienda in de heuvels tussen Malibu en Calabasas, zoekt het elders op. Haar prachtige huis staat op de markt voor zes miljoen dollar.

Ze heeft er ruim zes jaar gewoond en het hele huis gerenoveerd. Maar dankzij een nieuwe liefde (de Britse presentator Ant Anstead), zou Renée nu geen grote behoefte meer hebben aan haar bachelorette pad.

Groot voordeel: daardoor kunnen wij nu lekker binnen neuzen in haar prachtige huis in Topanga. Dat ruim 400 vierkante meter groot is en zowel Spaanse als Europese invloeden heeft.

Van de woonkamer met prachtig uitzicht...

...tot de chef's kitchen...

...en de werkelijk ongelooflijke tuin...

Wij zouden er zo intrekken. Renée ondertussen zoekt iets groters voor zichzelf en haar nieuwe vriend (misschien wel op Britse bodem), en heeft nog huizen in de Hamptons, Connecticut en New York City. Dus we mogen zeker spreken van een verhuizing om blijde redenen.

Wie biedt?

Beeld: Redfin

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in