Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken: Rihanna's huis staat te koop

Voor Hollywood is 7,8 miljoen een kóópje. Popster, ondernemer en kersverse miljardair Robyn Fenty, beter bekend als Rihanna, kocht in de zomer van 2017 een fraaie nieuwbouwvilla in quasi Mediterraanse stijl in de Hollywood Hills. Het duurde niet lang of een inbrekerr wist niet alleen over de muur...

Binnenkijken: Rihanna's huis staat te koop

Voor Hollywood is 7,8 miljoen een kóópje.

Popster, ondernemer en kersverse miljardair Robyn Fenty, beter bekend als Rihanna, kocht in de zomer van 2017 een fraaie nieuwbouwvilla in quasi Mediterraanse stijl in de Hollywood Hills.

Het duurde niet lang of een inbrekerr wist niet alleen over de muur te komen, maar ook nog binnen te dringen en er de nacht door te brengen, voor de politie hem de volgende ochtend taserde en arresteerde.

Gelukkig was er op dat moment niemand thuis, maar een paar maanden later was er weer een inbraak en toen was de lol van het huis er echt wel af voor Rihanna. Ze pakte haar persoonlijke spullen en trok zich terug in het condo van 5,5 miljoen dollar dat ze sinds 2014 in Century City bezit.

De Hollywood Hills villa ging even in de verkoop, maar werd al vrij snel aangeboden als luxe huurhuis à 35.000 dollar per maand. Maar Riri heeft nóg vier huizen in Los Angeles (naast haar internationale onroerend goed portfolio) en wil er nu echt vanaf: het staat weer te koop, voor 7,8 miljoen dollar.

Wat krijg je daarvoor? Hippe stalen kozijnen en deurlijsten, hoge plafonds, zes slaapkamers en een aangebouwd gastenverblijf.

Van de garage is een gym gemaakt met een privébad...

...en een balkon om op uit te hijgen.

De vertrekken zijn neutraal van kleur, afgezien van de huisbioscoop die paars is.

Er is een spellenkamer met een pooltafel en openslaande deuren naar het terras.

De grote slaapkamer heeft een open haard, hoewel het zelden kil is in Californië.

Bij de slaapkamer hoort een ruim zitgedeelde en een doorloop naar de badkamer.

Die uiteraard helemaal design is, met his 'n hers wastafels.

Het huis heeft een open keuken gekoppeld aan een enorme hangplek. 

In de keuken is een ontbijtbar.

Verder terrassen, een pool en een jacuzzi, maar de ligging maakt het huis zoals is gebleven kwetsbaar voor indringers/

Bij de ingang is voldoende parkeerplaats voor meerdere bolides.

Foto's (c) Redfin, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in